Det finns inga perfekta arbetsplatser.

Bara riktigt bra medarbetare. Visst är du en av dem?

Arbetsplats & kultur

Antura är speciellt och rätt unikt som bolag. Där hela kedjan från utveckling till leverans tas hand om av Antura. Vi är ett svenskt mjukvaruföretag, på riktigt.  Till och med koncernspråket är svenska, även om alla såklart kan kommunicera på många språk. 

Vi ser värdet av vad olika individer kan bidra med och här kan man få vara sig själv.  

Vi visar gärna upp våra nyrenoverade lokaler på centrala adresser.

Hygienfaktorer då? Vi har check i boxen på allt det som ett välmående IT-företag skall ha avseende ersättningar och förmåner. 

Hygienfaktorer

Ersättningar och Förmåner är viktigt, såklart. Men inte allt. Det viktigaste för att du ska trivas tror vi handlar mest om vilken roll och uppgift du har, hur du trivs med dina kollegor och att du får utvecklas som människa.

Men som exempel vill vi ändå nämna några av våra förmåner här.

 • Lönepolicy och lönesamtal

  Vi vill ge dig rätt och skälig ersättning för ditt fina arbete. Förutom en konkurrenskraftig lön, så följer vi upp dig och din ambition och prestation löpande så att just lönen motsvarar allas förväntningar.

 • Skoj tillsammans

  Jo, vi är riktigt duktiga på det vi gör. Alla här är proffs inom sina respektive yrkesområden. Men det viktigaste är ändå att ha roligt tillsammans och det ser vi till att skapa förutsättningar för på olika sätt. Ofta på arbetstid, men ibland även på kvällar. Våra kontor inbjuder till skönt "häng" tillsammans, men vi träffas också gärna ute på stan vid konserter eller idrottsevenemang. Själva grejen är att vi gärna uppmuntrar initiativets makt, så ta med dig kollegorna ut på något roligt!

 • Friskvård och försäkringar

  Hälsan först. Vi uppmuntrar och stödjer varandra på olika sätt för att hålla oss friska. Självklart har vi friskvårdsbidrag och försäkringar om det ändå skulle bli så att hälsan svajar. Även sjukvårdsförsäkring.

 • Incitamentsprogram

  Samtliga anställda är med och delar på en andel av årets vinst. Solidariskt.

 • Musik och andra prylar

  Hos oss får alla anställda en ny mobil, hörlurar och modern arbetsutrustning som gör jobbet lite roligare.

Teamtailor

Karriärsida från Teamtailor